»  Autentificare
Tip persoană
v
CNP / CF
Parola
  Ati uitat parola?
Cod de control
Captcha image
Generare cod nou
Autentificare
»  DEMONSTRAŢIE
Site-ul Atlas poate fi vizitat în mod demonstrativ folosind:
    CNP: 8100000000000
    Parola: atlas

  • »  Solicitare parola acces
  • Cerere persoane fizice   
  • Cerere persoane juridice
  • »  Solicitare comunicare acte online
  • Cerere persoane fizice   
  • Cerere persoane juridice

Vă informăm că activitatea Primăriei Municipiului Pitești se supune legislației în vigoare
privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal


Pentru inregistrarea ca utilizator al Sistemului electronic de încasare a impozitelor si taxelor locale (si obtinerea parolei de acces la sistem), utilizati formularele de mai jos:
  • Cerere persoane fizice (formularul nr. 15) - formularul completat se transmite la adresa de e-mail: scipf@primariapitesti.ro
  • Cerere persoane juridice (formularul nr. 8) - formularul completat se transmite la adresa de e-mail: scipj@primariapitesti.ro

Serviciile bancare de incasare a impozitelor si taxelor locale prin internet si POS sunt furnizate de catre Banca Transilvania.

In conformitate cu prevederile OG nr. 24/2002, privind incasarea impozitelor si taxelor locale prin mijloace electronice de plata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si ale HGR nr. 181/2002 pentru aprobarea Normelor metodologice privind implementarea Sistemului electronic de încasare a impozitelor si taxelor locale, cu modificarile si completarile ulterioare, folosirea sistemului se poate face numai in baza unei parole de acces, pe care o puteti obtine dupa completarea, listarea si depunerea formularului de inregistrare (accesând meniul „Solicitare parola acces”).
Cererile de inregistrare ca utilizatori ai sistemului de plată electronică disponibil la adresa www.primariapitesti.ro, formulate de catre persoanele fizice se depun la ghişeele de incasari și/sau prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail scipf@primariapitesti.ro.
Cererile de inregistrare ca utilizatori ai sistemului de plată electronică disponibil la adresa www.primariapitesti.ro, formulate de catre persoanele juridice se depun la ghişeele de încasări pentru persoane juridice, existente în cadrul Centrului de încasări situat la sediul din b-dul Republicii, nr. 81, bl. G1 (fostul spațiu expozițional) și/sau prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail scipj@primariapitesti.ro.

În cazul in care cererile de înregistrare se depun la ghișee, înmânarea parolei de acces se face numai dupa verificarea identitatii solicitantului.
In acest sens, persoanele fizice vor trebui sa prezinte fotocopia actului de identitate, iar persoanele juridice vor trebui sa prezinte urmatoarele : a) imputernicire in original ; b) fotocopia actului de identitate al persoanei imputernicite; c) fotocopia certificatului de inregistrare.

Informații suplimentare privind transmiterea cererilor prin poșta electronică sunt disponibile aici.

De asemenea, la ghişeele de incasari a impozitelor si taxelor locale din Municipiul Pitesti, obligatiile fiscale pot fi achitate cu cardul si prin intermediul POS-urilor instalate.

Pentru plata impozitelor si taxelor locale datorate bugetului local al Municipiului Pitesti, utilizand cardul bancar, prin intermediul Internetului (la adresele www.primariapitesti.ro si www.ghiseul.ro) si a POS-urilor instalate la centrele de incasare ale Primariei Municipiului Pitesti, contribuabilii nu datoreaza comision.

Pentru plata amenzilor, vă rugăm accesați opțiunea „Plată amenzi” din meniul „Site” din partea stângă sau, direct, accesați site-ul www.ghiseul.ro - Sistemul National Electronic de Plata Online - sectiunea "Plati fara autentificare" - si selectati "Pitesti" din lista de institutii.

Potrivit art. 165 alin. (2) din Legea nr. 207/2015, privind Codul de procedura fiscala, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul creantelor fiscale administrate de organul fiscal local, cu suma platita de titulari ai dreptului de proprietate asupra cladirilor, terenurilor sau mijloacelor de transport, se sting cu prioritate amenzile contravenţionale individualizate in titluri executorii, in ordinea vechimii, chiar daca debitorul indica un alt tip de obligatie fiscala..

Pentru obţinerea on-line a certificatelor de atestare fiscală, este necesară autentificarea cu CNP şi parolă (în meniul "Autentificare" din stânga) și apoi accesarea opțiunii "Certificate" din meniul superior.


A T L A S™ Copyright © 1992 - 2024 Advanced Technology Systems
Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor ( Detalii ).